Geçen hafta arkadaşlarımla yeni bir yer keşfetmek istedik ve uzun araştırmalar sonrası Maya Restaurant’a gitmeye karar verdik. Açıkçası bu kadar iyi olacağını tahmin etmiyordum! Hem yemekleri hem de ortamı gerçekten büyüleyiciydi.
Sabah saatlerinde gittiğimiz için önce kahvaltı yapmaya karar verdik. Ben granola tercih ettim ve kesinlikle bayıldım! Hem sağlıklı hem de çok doyurucuydu. Yanında taze meyveler ve yoğurtla servis edildi, lezzeti harikaydı. Arkadaşlarım ise farklı şeyler denemek istedi. Hepsinin sunumu da çok şık ve özenliydi. Kahvaltıya eşlik eden filtre kahve de oldukça iyiydi.
Bence bir restoranı iyi yapan sadece yemekler değil, aynı zamanda hizmet ve genel deneyimdir. Maya Restaurant tam olarak bu noktada harika bir iş çıkarmış. Hem uygun fiyatlı hem de kaliteli bir hizmet sunuyorlar. Eğer özel bir gün kutlamak ya da sadece güzel bir yemek yemek istiyorsanız buraya kesinlikle uğramalısınız.
Konumu oldukça merkezi, otopark sorunu da yok. Gitmeden önce rezervasyon yaptırmanızı öneririm çünkü gerçekten çok yoğun oluyor.